Eerst even een korte terugblik op het ontstaan van de Stads Volleybal Meppel.
Begin jaren ’60 is de start geweest van de voorloper op de stadsvolleybal, de gymvereniging Quick speelde in de de gymzaal aan de Woldkade regelmatig een ‘potje’ volleybal en werd er regelmatig een school – of bedrijfsteam uitgenodigd voor een wedstrijd. Dit werd met zoveel enthousiasme gedaan dat de gedachte van een competitie ontstond en op het moment dat in 1970 ’t Vledder werd gebouwd de Stadsvolleybal Meppel is ontstaan.
In de jaren ’70 -’80 is de competitie groot geworden tot bij een maximum van 70 deelnemende teams waarbij veel bedrijven en scholen zich melden. De animo was zo groot dat een tijdelijke stop van deelnemende teams noodzakelijk was. In de loop van de jaren is er verloop ontstaan, het aantal bedrijfsteams liep terug en uiteindelijk zijn er in de competitie circa 35 teams van volleybalverenigingen en vriendenclubs. Er wordt in dames, heren en mix klassen gespeeld.

De StadsVolleybalMeppel is een stichting en organiseert een competitie die het mogelijk maakt om op dinsdagavond te volleyballen in de topsporthal van Sporthal Ezinge
Wij zijn geen vereniging met leden, als u belangstelling heeft om lid te worden van een volleybalvereniging verzoeken wij u om via de link contact op te nemen met een van de deelnemende verenigingen.
Het bestuur.

Contact informatie
Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met de secretaresse van de StadsVolleybal Meppel:
Mw. T. Bergsma
E-mailadres: info@stadsvolleybalmeppel.nl

Bankrelatie
RABO Bank Meppel
Iban nummer: NL 39 RABO 0680165002